Organisatie

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.

De tijdsinvestering voor bedrijf/beroepsbeoefenaar is (ca. 20 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen (0,5 uur), Beroepenfeest (middag), afstemming met leerlingen over gemaakte afspraken (2 uur), programma Doe Dag voorbereiden (2 uur), Doe Dag (dag).

De tijdsinvestering voor een matchmaker is (ca. 8 uur): informatiebijeenkomst bijwonen (1,5 uur), briefing Beroepenfeest lezen en bedrijven op website bekijken (1,5 uur), Beroepenfeest (middag).

Projectleiding
Eleonore de Vette 06-34937132 en Kyra van Opijnen 06-13803084
mail@hetgooionstage.nl
 
Initiatiefnemer
Wellantcollege Naarden
 
Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door zo veel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente.

Theo Oosterhagen, Decaan De Savornin Lohman
Mirjam Wets, Decaan Hilfertsheem College
Dick van Straten, Decaan Casparus College
Lex Maat, Grafisch Vormgever
Marianne Schmal-Lubers, Bioloog en Docent Dierverzorging
Miranda Celie, Decaan De Fontein
Noortje Matthee, Docent Sint-Vitusmavo
Jan Honing, Regionaal Bureau Leerlingzaken
Hakima Dini, Regionaal Bureau Leerlingzaken
Ilse Millin, Makelaar
 
Deelnemende scholen
Wellantcollege Naarden, Casparus College Weesp, Vechtstede College Weesp, De Savornin Lohman Hilversum, De Fontein Bussum, Sint-Vitusmavo Naarden, Hilfertsheem College Hilversum
 
Wilt u ook een bijdrage leveren aan Het Gooi On Stage, neem dan gerust contact met ons op: mail@hetgooionstage.nl
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: